2021 Pro Bowl, Covid-19 Sebebiyle İptal Edildi

Amerikan futbolu severler için oldukça üzücü bir haber daha sahneye adım attı.  

NFL, geçtiğimiz saatler içerisinde yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte; 27 Eylül’den bu yana ligde baş gösteren ve sezonun geleceğini de tehlikeye atan covid-19 pandemik salgınının teşkil ettiği riskler nedeniyle 2021 Pro Bowl ‘unu iptal ettiklerini duyurdu.  

NFL, Las Vegas Raiders’ın yeni evi olan Allegiant Stadyumu’nda oynanmasına karar verdikleri 2021 Pro Bowl maçı yerine 2022 Pro Bowl maçının Allegiant Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı. 

 Roger Goodell, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Kayıtsız kalamayız- ne oyuncular ne koçlar ne de personel.” sözlerini dile getirdi.  

Yapılan açıklama ile birlikte; 17 Kasım’dan itibaren taraftarların Pro Bowl kadrosunda bulunan oyuncular için oy kullanabileceği ve kadroların tamamının aralık ayında açıklanacağı da ifade edildi.  

Konuyla İlgili Haber 

Heavyweight, NFL Songs of the Season ‘un İlk Parçası Seçildi 

Heavyweight, NFL Songs of the Season 'un İlk Parçası Seçildi | Korumalı Futbol Türkiye
Photo BY Michael Tipton / CC-BY-SA

NFL Songs of the Season‘un 2020 yılındaki ilk parçası duyuruldu!   

Geçtiğimiz saatlerde NFL tarafından yapılan bir açıklama ile birlikte, 2020 NFL Songs of the Season’un ilk parçası; şarkıcı ve söz yazarı Blackway  (Yaw Sintim-Misa)’in “Heavyweight” isimli şarkısı oldu.   

Şarkıcı ve söz yazarı Blackway, Heavyweight’in NFL Songs of the Season ‘un ilk parçası olarak seçilmesinin ardından şu sözleri dile getirdi;   

İnsanları motive eden müzik yapmayı seviyorum. Hayranlarım bana bu tür şarkıların kendilerini bir süper kahraman gibi hissettirdiğini söylüyor. NFL için bu şarkı üzerinde çalışma fırsatı bulduğumda aynı enerjiyi getirmek istedim. Sporcuların süper kahramanlara en yakın şey olduğunu düşünüyorum.”   

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir