Heavyweight, NFL Songs of the Season ‘un İlk Parçası Seçildi

NFL Songs of the Season ‘un 2020 yılındaki ilk parçası duyuruldu!  

Geçtiğimiz saatlerde NFL tarafından yapılan bir açıklama ile birlikte, 2020 NFL Songs of the Season’un ilk parçası; şarkıcı ve söz yazarı Blackway  (Yaw Sintim-Misa)’in “Heavyweight” isimli şarkısı oldu.  

Şarkıcı ve söz yazarı Blackway, Heavyweight’in NFL Songs of the Season ‘un ilk parçası olarak seçilmesinin ardından şu sözleri dile getirdi;  

İnsanları motive eden müzik yapmayı seviyorum. Hayranlarım bana bu tür şarkıların kendilerini bir süper kahraman gibi hissettirdiğini söylüyor. NFL için bu şarkı üzerinde çalışma fırsatı bulduğumda aynı enerjiyi getirmek istedim. Sporcuların süper kahramanlara en yakın şey olduğunu düşünüyorum.”  

NFL Sosyal Sorumluluklar Kıdemli Başkan Yardımcısı Anna Isaacson ise konuyla ilgili olarak;  

NFL, Season of the Songs’un ikinci yılını Blackway ile başlatmaktan gurur duyuyor. Bu serinin toplumsal adaletsizlikler konusunda farkındalığı arttırmaya yardımcı olacağını ve topluluklarımızdaki fırsatların önündeki engelleri azaltmak için çalışan kuruluşlara kaynak sağlayacağını umuyoruz.”  

Konuyla İlgili Haber 

NFL – Ertelenen Maçların Yeni Tarihleri 

NFL - Covid-19 Sebebiyle Ertelenen Maçların Yeni Tarihleri | Korumalı Futbol Türkiye
Photo BY Michael Tipton / CC-BY-SA

NFL ’den ertelenen maçların yeni tarihlerine ilişkin beklenen açıklama geldi.   

Yapılan açıklamalardacovid-19 sebebiyle ertelenmiş olan tüm maçların yeni tarihlerinin arasında, halihazırda covid-19 ile ciddi sıkıntılar yaşayan New England Patriots’un Denver Broncos karşısında yer alacağı Broncos-Patriots maçının 18 Ekim gibi erken bir tarihe ertelenmesi ise bir hayli dikkat çekti.   

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir