Broncos – Patriots Maçı Ertelendi

NFL geçtiğimiz saatler içerisinde New England Patriots takım teissini, yapılan testlerde pozitif çıkan covid-19 vakası sebebiyle 3. defa kapattıklarını bildirmesinden çok geçmeden sonra Broncos – Patriots maçı için beklenen kararı verdi. 

Ulusal Futbol Ligi tarafından yapılan açıklamada; bugün (12 Ekim) ET 05:00’da oynanması beklenen Broncos – Patriots maçının Covid-19’un teşkil ettiği riskler nedeniyle ertelendiği bildirildi.  

Denver Broncos - New England Patriots Karşılaşması Covid-19 Sebebiyle Ertelendi | Korumalı Futbol Türkiye
Denver Broncos Photo By Jeffrey Beall / CC-BY-SA New England Patriots Photo By SAB0TEUR / CC-BY-SA

NFL Bildirisi; “12 Mayıs Pazartesi ET 05:00’da planlanmış olan Denver Broncos – New England Patriots maçı ertelendi. Yeni maçın tarihi ve saatiyle ilgili ayrıntılar kısa süre içerisinde açıklanacak. Her iki takımda 5. haftaya veda edecek. Bu karar; oyuncuların, antrenörlerin ve oyun günü personelinin sağlık ve güvenliğini sağlamak için tıp uzmanlarına danışarak verildi.”  

Konuyla İlgili Haber 

New England Patriots Takım Tesisine Veda Etti 

New England Patriots Takım Tesisine Veda Etti | Korumalı Futbol Türkiye
Photo By SAB0TEUR / CC-BY-SA

 
NFL’den New England Patriots hayranlarını üzecek bir haber geldi.   

NFL, geçtiğimiz saatlerde yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte; geçtiğimiz haftanın sonlarında doğru yaptığı açıklamada covid-19’un teşkil ettiği risklerden korunmak ve takım çalışmalarını potansiyel seviyede gerçekleştirmek amacıyla en az bir round daha covid-19 testi yapılana kadar sanal konferanslar yoluyla uzaktan çalışacaklarını ifade eden New England Patriots’un takım tesisinin covid-19 sebebiyle tekrardan kapatıldığını bildirdi.   

Yapılan bu açıklama doğrultusunda New England Patriots’un takım tesisi 10 gün içerisinde toplamda 3 kez kapatılmış oldu. (tesis, daha önce yapılan testlerde; Quarterback oyuncusu Cam Newton ile Cornerback oyuncusu   Stephon Gilmore’un covid-19 testinin pozitif çıkması sebebiyle kapatılmıştı.) 

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir