NFL Gündem 5 Mart 2021

NFL Gündem 5 Mart 2021 | Korumalı Futbol Türkiye
NFL Gündem Serisi İçin Günbegün kullanılan bu içeriğin tasarımı Korumalı Futbol Türkiye ekibi tarafından yapılmıştır. | Korumalı Futbol Türkiye

NFL Gündem 5 Mart 2021 | #NFLGündem

NFL Gündem 5 Mart’ta neler oldu? Hangi takım hangi transferleri gerçekleştirdi ve de kimlerle yollarını ayırdı? Korumalı Futbol Türkiye hepsini sizler için derledi. Kemerlerinizi bağlayın, başlıyoruz!

Philadelphia Eagles Darius Slay’in Kontratını Yeniden Yapılandırdı (NFL – NFC)

Philadelphia Eagles, 2017 First-team All-Pro Cornerback oyuncusu Darius Slay‘in kontratını yeniden yapılandırarak bütçesinden 9.14 milyon dolar tasarruf sağladı.

Washington Football Team Alex Smith’le Yollarını Ayırdı (NFL – NFC)

Mart ayının başından bu yana NFL Gündem serisine konu olmakta ve gündemden düşmemekte olan konu sonuçlandı, Washington Football Team; NFL Honors 2020 ödüllerinde 2020 Comeback Player of the Year sıfatını elde eden Quarterback oyuncusu Alex Smith ile yollarını ayırma kararı alarak oyuncuyu serbest bıraktı.

Maia Chaka NFL’in Resmi Kadrosunda Görev Yapmaya Başlayan İlk Siyahi Kadın Oldu

Maia Chaka, NFL Officiating‘in Twitter hesabı aracılığıyla yapılan duyuruyla birlikte NFL’deki resmi kadroda görev almakta olan ilk siyahi kadın oldu.

NFL yetkilisi olarak seçilmekten gurur duyuyorum. Ama bu kişisel bir başarıdan daha büyük. Bu tüm kadınlar, toplumum ve kültürüm için bir başarı.” (Maia Chaka – NFL Resmi Kadrosuna Atanması Üzerine)

Philadelphia Eagles’la Jason Kelce 2021 Sezonu İçin Yeni Bir Anlaşma Yaptı (NFL – NFC)

23 Şubat’ta Wide Receiver oyuncusu Alshon Jeffery‘yi serbest bırakmaya hazırlandıklarını duyuran Philadelphia Eagles, 3x First-team All-Pro Center oyuncusu Jason Kelce‘yle 2021 sezonu için 12 milyon dolar değerinde ve 9 milyon dolar garantili bir anlaşma imzaladı.

Tom Brady NFL Çaylak Kartı 1.32 Milyon Dolara Satıldı

Son dönemlerde oldukça fazla GOAT olarak nitelenen Tom Brady’nin NFL Çaylak Kartı, bu zamana kadar gelmiş geçmiş en fazla fiyat olarak belirlenen 1.32 milyon dolara satıldı.

Arizona Cardinals Zane Gonzalez’i Serbest Bıraktı (NFL – NFC)

Resmen gündemi sallayacak bir hareket yaparak J.J. Watt‘ı kadrosuna katmış olan Arizona Cardinals, 3 sezondur kadroda yer alan Placekicker oyuncusu Zane Gonzalez‘i serbest bıraktı.

Carolina Panthers Taylor Moton’a Franchise Tag Uygulayacak Mı? (NFL – NFC)

Carolina Panthers’in, 4 sezondur aktif kadrosunda forma giymekte olan Offensive Tackle Taylor Moton’a Franchise Tag uygulaması bekleniyor.

Buffalo Bills Micah Hyde’la 2 Yıl Süreli Bir Uzatma Anlaşması İmzaladı (NFL – AFC)

Ocak ayının başlarında, pozisyonları Wide Receiver olan Tanner Gentry‘yle, Kenny Stils‘i antrenman kadrosuna katmış olan Buffalo Bills, 4 sezondur aktif kadroda forma giymekte olan Safety oyuncusu Micah Hyde ile uzatma anlaşması imzaladı.

2017 Second-team All-Pro ödüllü Hyde, 19.25 milyon dolar değerindeki uzatma anlaşması çerçevesinde 2 sezon daha Buffalo Bills adına forma giyecek.

Denver Broncos Justin Simmons’a Franchise Tag Uyguladı (NFL – AFC)

5-11’lik bir galibiyet serisiyle birlikte 2020 regular-season‘unu kapatmış olan Denver Broncos, 5 sezondur aktif kadroda forma giymekte olan 2019 Second-team All-Pro Safety oyuncusu Justin Simmons‘a Franchise Tag uyguladı.

Von Miller Aleyhine Dava Açılmayacak

Beklenen karar geldi, Centennial Bölge Savcısı Ofisi tarafından gün içerisinde yapılan açıklamalarda –detay verilmeyen bir şekilde iddialarla hakkında suç duyurusunda bulunulmuş olan- Von Miller’ın aleyhine dava açılmayacağı bildirildi.

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir