Chargers’ın Koçu Anthony Lynn’de Takım Tesisine Geri Döndü

Chargers'ın Koçu Anthony Lynn'de Takım Tesisine Geri Döndü | Korumalı Futbol Türkiye
2009 NFL Black Logo” by Michael Tipton is licensed under CC-BY-SA 2.0 Generic License.

Anthony Lynn’de Takım Tesisine Kavuştu

Geçtiğimiz hafta yapılan bir açıklama ile beraber 5 Haziran tarihinden itibaren takım koçlarının takım tesislerine geri dönüş yapabileceği açıklanmıştı. Bununla beraber Los Agneles Chargers’ın Baş Koçu olan Anthony Lynn’de bugün işin başına döndü.

Lig tarafından yapılan açıklamada takımların bünyesinde bulunan antrenör personelinin ve oyuncuların; takım tesislerinde bir araya gelmeden önce Covid-19 testinden geçirileceği ve bu faaliyetler doğrultusunda sağlık personeli ile birlikte çalışılacağı da açık ve net bir şekilde belirtildi. 

Takım tesislerine ilk dönen koçlar Baltimore Ravens ve Tennessee Titans’ın koçları olurken, Los Angeles Chargers; takım koçu Anthony Lynn’inde bugün takım tesisine geri döndüğünü belirtti.  

Los Angeles Chargers, koçları Anthony Lynn’in geri dönüşünü Twitter üzerinden “Koç Geri Döndü” adı altında yapmış oldukları bir paylaşımla kutladı. 

Anthony Lynn, NFL tarafından yayınlanan protokoller doğrultusunda tedbir almış olan Los Angeles Chargers takım tesisine geri döner dönmez işe koyuldu.  

Lynn, Los Angeles Chargers’ın takım tesisine geri dönüşü esnasında elindeki el arabasıyla taşıdığı büyük bir evrak çantası ve; yürüyüşündeki karizma ile dikkat çekti. 

NFL bünyesindeki birçok takım, tesislerini açmış ve kademeli olarak faaliyete başlamışken;  

Takım tesisini açmayan takımlar arasında yer alan San Fransisco 49ers ise durumun farkında olduklarını ve gerekli izinlerin alınması için yerel yetkililer ile iletişim halinde olduklarını belirtti.   

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir