Görsellerin yerleştiriliş dizaynı Korumalı Futbol Türkiye Grafik Ekibi tarafından yapılmış; bununla birlikte görsellerin kullanımı için -Görsellerin Sahibi Olan- Istanbul Rams takımından gerekli izinler alınmıştır. Görsel ve telif hakları Istanbul Rams takımına aittir.
Koç Rams, TKFL Pro 1. Hafta Maçları Kapsamında Karşı Karşıya Geldiği İTÜ Hornets’ı 14’e 0’lık Bir Final Skorunda Mağlup Etti
Bugün Türkiye Korumalı Futbol Ligleri Profesyonel 1. Lig maçları kapsamında kendi evinde İTÜ Hornets‘i ağırlayan Koç Rams, ilk yarıdaki 7-0’lık üstünlüğü maç sonucunda 14’e 0’lık bir skor ile tamamlayarak İTÜ Hornets karşılaşmasının galibi oldu.
Öncelikli olarak maç sonucunda galibiyete ulaşmış olan Rams’i daha sonra ise mağlup olmalarına rağmen çok iyi bir rekabet ortaya koymuş ve iyi bir oyun sergilemiş olan Hornets’ı tebrik ediyor ve yeni sezonun geri kalan süreci için iki değerli takımımıza da başarılarla sakatlıksız bir sezon diliyoruz ve sonsuz iyi dileklerimizi yolluyoruz.
Selam! Ben Barboros Yılmaz, genç bir girişimci ve azimli bir sporcuyum. Küçüklüğümden beri teknoloji ve bilgisayarlar üzerinde meraklı olan bir kişiliğe sahibim. Şu anda Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme (Türkçe) Lisans bölümü öğrencisi olmakla beraber ayrıca Türkiye’nin En Büyük Amerikan Futbolu Portalı olan Korumalı Futbol Türkiye’nin, kurucusu ve yöneticisiyim. Emekli profesyonel sporcu olmak ve 14 senelik profesyonel bir spor geçmişini geride bırakmakla birlikte bunların yanı sıra ayrıca hedeflerim ve projelerim üzerinde çalışmalar gerçekleştirmekteyim ve her geçen gün bilgime bilgi katarak kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Aynı zamanda şu anda; yazılım, yatırım, borsa, spor, siyaset, uluslararası ilişkiler, finans, gayrimenkul ve girişimcilik gibi konularla da ilgilenmekteyim.