2021 East-West Shrine Bowl İptal Edildi

23 Ocak 2021 tarihinde St. Petersburg /Florida eyaletinde bulunan  Tropicana Field’da yapılacak olan 2021 East-West Shrine Bowl maçı, covid-19 pandemik salgınının teşkil ettiği riskler ve artan pozitif vaka sayılarıyla birlikte ertelendi.  

East-West Shrine Bowl Yöneticisi Bob Roller, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada, aldıkları kararı şu sözler ile dile getirdi;  

“Bu yılki oyunu iptal etmek zorunda kalmak korkunç derecede hayal kırıklığı yaratıyor, ancak Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’nın her köşesinden yaklaşık 130 oyuncu ve 25 NFL koçu getirmekle ilgili pek çok sorun var. Bu yıl için çok fazla potansiyel sorun ortaya çıktı.”  

East-West Shrine Bowl Yöneticisi Bob Roller / East- West Shrine Bowl  maçı iptal açıklaması (kısaltılmıştır)   

NFL tarafından alınan bir kararla birlikte 2021 Pro Bowl maçı da Covid-19 pandemik salgınının teşkil ettiği riskler nedeniyle iptal edilmişti.  

Konuyla İlgili Haber 

2021 Pro Bowl, Covid-19 Sebebiyle İptal Edildi 

NFL, Covid-19 Sebebiyle 2021 Pro Bowl 'u İptal Etti | Korumalı Futbol Türkiye
Front Layer NFL Logo Photo BY Michael Tipton / CC-BY-SA
Amerikan futbolu severler için oldukça üzücü bir haber daha sahneye adım attı. 

NFL, geçtiğimiz saatler içerisinde yapmış olduğu bir açıklama ile birlikte; 27 Eylül’den bu yana ligde baş gösteren ve sezonun geleceğini de tehlikeye atan covid-19 pandemik salgınının teşkil ettiği riskler nedeniyle 2021 Pro Bowl ‘unu iptal ettiklerini duyurdu.   

NFL, Las Vegas Raiders’ın yeni evi olan Allegiant Stadyumu’nda oynanmasına karar verdikleri 2021 Pro Bowl maçı yerine; 2022 Pro Bowl maçının Allegiant Stadyumu’nda oynanacağını açıkladı.  

Roger Goodell, konuyla ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada; “Kayıtsız kalamayız- ne oyuncular ne koçlar ne de personel.” sözlerini dile getirdi.   

Yapılan açıklama ile birlikte; 17 Kasım’dan itibaren taraftarların Pro Bowl kadrosunda bulunan oyuncular için oy kullanabileceği ve kadroların tamamının aralık ayında açıklanacağı da ifade edildi.   

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir