2021 Class Hall of Fame Finalistleri Açıklandı

2021 Class Hall of Fame Finalistleri açıklandı.  

Pro Football Hal of Fame, geçtiğimiz saatlerde yapmış olduğu bir açıklama ile Super Bowler / Eski Raiders Koçu  Tom Flores ve Super Bowler / Eski Dallas Cowboys + Dallas Texans Baş koçu Drew Pearson’ın 2021 Class  Hall of Fame finalistleri olduğunu duyurdu.  

Konu hakkındaki gelişmelerle tekrardan karşınızda olacağız.  

Pro Football Hall of Fame ile ilgili Daha Fazla Haber 

2020 Hall of Fame Maçı İptal Edildi 

2020 Hall of Fame Maçı İptal Edildi | Korumalı Futbol Türkiye
Background Photo By Casey Fleser /CC-BY

 
Dallas Cowboys ve Pitsburgh Steelers arasındaki Pro Football HOF maçı iptal edildi.  

ESPN tarafından yapılan bir haberle beraber 6 Ağustos tarihinde gerçekleşmesi beklenen Dallas Cowboys ve Pitsburgh Steelers arasındaki HOF maçının iptal edildiği açıklandı.   

Bununla beraber Pro Football Hall of Fame’in açılışı hakkında da açıklamalar gerçekleştirildi.   

Hatırlarsanız geçtiğimiz haftalarda HOF resmî web sitesi üzerinden yapılan bir açıklamayla beraber müzenin 10 Haziran tarihinde açılacağı bildirilmişti.   

CEO David Baker konu hakkında şu sözleri dile getirdi;  

“Mükemmelliği kutlamak isteyen taraftarlara ilham vermeye hazırız. Ve bunu; ziyaret eden halkımızın ve özel personelimizin güvenliğini her kararımızın ön safında tutacak ve böyle ilerlemeye devam edeceğiz.”   

“Eylül 1963’teki büyük açılıştan bu yana Pro Football HOF, 2 günden fazla bir süre boyunca açık kalmamıştı. Yaklaşık üç aylık bir süre sonucunda bu harika alanın kapılarını açma heyecanımızı hayal edebilirsiniz.”   

“Onları tekrardan karşılıyor ve bu oyunun kahramanlarını onurlandırarak onların tarihlerini korumak ve değerlerini tanıtmak ayrıca yer yerde mükemmelliği kutlayabilmek adına onlara katılıyoruz.”    

Add a Comment

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir